Meer over Agenda

Vrouwenvereniging 'Ruth'

Op donderdagavond 26 september hopen we weer te beginnen met de bijeenkomsten van de vrouwenvereniging. We beginnen om 19.45 uur.

26 sep2019

Dit seizoen hopen we ook weer het bijbelstudieboekje te behandelen ,met als onderwerp: De Algemene Zendbrief van de apostel Jakobus. Op de eerste avond zal de inleiding gehouden worden over het eerste hoofdstuk “ De zegen van de geloofsbeproeving “ n.a.v. Jakobus 1: 1 – 18. We zien uit naar een trouwe opkomst van onze leden, maar ook naar de komst van nieuwe leden.
Zijn er die elke twee weken teveel vinden kom dan gerust eens per maand. Het is niet aan leeftijd gebonden, zowel jongere als oudere dames worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze leerzame avonden .De Heere mocht dit onderwijs willen zegenen aan onze harten.

 

 

Het bestuur.

  • © hersteld hervormde kerk 2019

Fijn dat u onze website bezoekt! Vandaag is het zondag en wij wijden deze dag in het bijzonder aan de dienst van God. Voor ons is de zondag een rustdag, een opdracht en een geschenk, waar we dankbaar voor zijn. Daarom is onze website op zondag gesloten. We zien u graag op een andere dag terug als bezoeker van onze website.