Verkoopdag / Kinder- en rommelmarkt

Op zaterdag 4 mei van 9.00 tot 13.00 uur hopen vrouwenvereniging Ruth, werkgroep Rehoboth  gezamenlijk de jaarlijkse verkoopdag / kindermarkt  te houden. De verkoop van veel verschillende artikelen zal worden gehouden in de zalen van de kerk, buiten bij de kerk en op de parkeerplaats.

Een leuke knutselactiviteit  voor de kinderen wordt door een groep dames uit de gemeente  verzorgt.Kom gezellig knutselen! Voor mama, voor jezelf of voor ??  We hopen op heel veel kinderen.  In de kerkbode van de maand mei en op de website van de HHG Rehoboth wordt een kleurplaat geplaatst, kom je die inleveren op 4 mei dan krijg je een verrassing!

Uw scharen en messen kunt u weer scherp laten maken door de scharenslijper.

In de hal van de kerk is er gelegenheid om gezellig een kopje koffie / thee of frisdrank te gebruiken.

De opbrengst van deze dag is t.b.v.: Zending HHK, HHG Rehoboth, Stichting Adullam.                                                      

 

De kinder- en rommelmarkt wordt georganiseerd door de werkgroep Rehoboth. Deze wordt gehouden op de parkeerplaats tegenover de kerk. Tegen een betaling van €5,00 per standplaats kunnen de kinderen (onder begeleiding van een volwassene ) hun spullen aanbieden en verkopen. De opbrengsten hiervan zijn voor de kinderen zelf.  U kunt uw kind opgeven via het aanmeldformulier op de website www.werkgroeprehoboth.nl                                                                                                  Ook is er voor de kinderen een springkussen en grabbelton.

 

Naast de kindermarkt zal er een verkooppunt zijn welke bemand wordt door de werkgroep zelf. Spullen hiervoor kunnen ingebracht worden op 3 mei bij de kerk tussen 19.00-20.30. Bent u niet in de gelegenheid deze te brengen, dan kunnen we deze bij u ophalen. De ingebrachte spullen dienen in goede staat en verkoopwaardig te zijn, hier zullen we de spullen op controleren. De opbrengst van de verkoop is volledig ten behoeve van de HHG Rehoboth. .

Ook dit jaar kunt u weer uw lege statiegeldflessen en kratten bij ons inleveren. Wie de meeste lege flessen inlevert krijgt een prijs!

We hopen op uw aanwezigheid.

 

Graag willen wij een ieder, van harte uitnodigen deze dag te bezoeken, om iets te mogen bijdragen aan de genoemde doelen, en ook voor de onderlinge contacten is het een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

 

Nadere informatie over de verkoopdag volgt in de kerkbode van de maand mei.

 

De verenigingen.         

  • © hersteld hervormde kerk 2019