Meer over Agenda

Afsluiting catechisatieseizoen voortgezet onderwijs

19.00 uur leerjaren 1, 2, 3 en 4. 20.30 uur leerjaren 5 en hoger.

24 mrt2020

Op dinsdagavond 24 maart sluiten we het catechisatieseizoen af. Alle catechisanten van het Voortgezet onderwijs en ouder worden op deze dinsdagavond verwacht. Dus ook de groepen van de maandagavond en indien mogelijk van de vrijdagavond. Zoals gebruikelijk nodigen we voor deze avond een spreker uit die stilstaat bij een actueel onderwerp of thema. Zo was vorig jaar onze consulent ds. D.J. Diepenbroek in ons midden met als thema Israël.

Dit jaar zal de heer K. Mulder van de HHG Staphorst uitleg geven over een leeswijzer bij de  Bijbel. Deze leeswijzer met een bijbehorend leesrooster hebben ze in onze buurgemeente ontwikkeld. De ervaringen van de jongeren die er mee werken zijn bijzonder positief.

 

Van 19.00 tot 20.00 worden alle catechisanten verwacht van de leerjaren 1, 2, 3 en 4 van het Voortgezet onderwijs en van 20.30 tot 21.30 de catechisanten van de leerjaren 5 en hoger. Ook de ouders van de catechisanten worden hier voor zover als mogelijk verwacht. Belangstellenden en ouders die geen kinderen op de catechisatie hebben zijn eveneens van harte welkom.

  • © hersteld hervormde kerk 2020